Alive to Thrive

17mrt

Alive to Thrive

~4 Mini-Retreats Online~

Heb je behoefte aan een fijne space die rust brengt en die je uplift? Kun je een stok achter de deur gebruiken om even afstand te nemen van de dagelijkse business en opgeladen weer verder te gaan?

Ik bied je die ruimte om in je eigen huis te ontspannen en in te checken bij jezelf, om van daaruit tot bloei te komen deze lente! Naar mijn idee is dat het belangrijkste wat we kunnen doen in deze uitdagende tijd.

Hoe ziet dat eruit?
Dit 4-weekse Alive to Thrive Programma bestaat uit 4 Mini -Retreats van 1 uur op 17, 24, 31 maart en 7 april. Vier weken lang ben je welkom op de woensdagavond om 20.30 in de besloten Instagram groep, zodat je de sessies heerlijk thuis kunt volgen. Jij ziet mij, ik zie jou niet, dus je hebt alle ruimte om te zitten of liggen hoe jij het fijn vindt.

Wat gaan we doen?
Deze mini retreats zijn opgedeeld in vier thema’s:

~ Blissful Body

~ Meditative Mind

~ Happy Heart

~ Conscious Creator

We besteden aandacht aan lichaam, geest, hart en je creatieve kracht. Zo kunnen we samen op weg blijven, waarop we vanuit rust & flow onze purpose vervullen, en bloeien als co-creator met het universum.

 

Wat kun je ervaren?
~ meer ontspanning
~ meer ruimte in je hoofd
~ loslaten van beperkende gedachten, gevoelens
~ nieuwe energie
~ meer flow
~ meer helderheid
~ inspiratie om je hart te volgen

 

Toolkit
De sessies bestaan uit meditatie, visualisatie, ademhalingsoefeningen, reflectie, journaling en Savasana (de eindhouding van
yoga) ter ontspanning aan het einde. Tijdens de laatste sessie geef ik aan wie wil ook een Energy Boost voor je systeem (bv Reiki op afstand), maar je leert ook jezelf  een Energy Treat te geven.

 

Tools voor Thuis
Een keer per week stuur ik extra inspiratie in de besloten Instagram groep, zodat je met kleine tips & tricks thuis nog meer opbloeit. Je kunt in de groep ook op ieder moment je vragen stellen of je ervaring delen.

 

Hoop je dan te zien via het scherm! Heb je vragen, of twijfel je, mail me gerust om te overleggen of dit nu iets voor jou is!

Dit is in samenwerking met De Yogaschool Utrecht, dus ik verwijs je naar die website voor meer info & aanmelding.

Ervaar je innerlijke rustpunt, voel wat de bedoeling is voor jou en leef met hart en ziel!