DIY Healing Special

26sep

 

Do It Yourself Healing Special

Hoe lijkt het jou om je eigen energie een boost te kunnen geven? Om te leren hoe je meer gebruik kunt maken van de universele levensenergie en je zelfhelend vermogen?

Hoe zou het zijn als je jezelf even kunt opladen, zonder dat je daar iemand anders voor nodig hebt? En als je je energiebalans kunt herstellen en anderen daar ook bij kunt helpen?

Ons leven is druk en dat hoeft niet erg te zijn, maar het is wel iets om rekening mee te houden. Stress, spanning en emoties kunnen blokkades geven, waardoor je energie niet lekker stroomt. Dit kan zich uiten in fysieke, mentale of emotionele klachten, zoals bijvoorbeeld moeheid, neerslachtigheid of een druk hoofd.

Ik geloof dat wij allemaal uit energie bestaan en hoe bewuster we daarvan zijn, hoe beter we onze energie in balans kunnen houden.

Wil je ervaren hoe het is om meer gebruik te maken van je natuurlijke energievoorraad en lijkt het je ook fijn de tools te hebben om anderen (bv je kinderen of anderen waar je mee leeft of werkt) hiermee een plezier te doen?

In deze workshop kun je:

-diepe lichamelijke ontspanning ervaren
-meer innerlijke rust krijgen
-de universele energie voelen die door alles stroomt
-blokkades helpen te herstellen
-je lichter en ruimer voelen
-ervaren dat je eigen handen je magische tools zijn

When & Where:

Zondag 26 september van 16.00-17.30.
In De Yogaschool Utrecht, een knusse boetiekstudio in het centrum.
Aanmelden ook via De Yogaschool Utrecht.

Programma:

Je kunt een uitgebreide, diep ontspannende bodyscan/yoga nidra (ook wel ‘slaapyoga’ genoemd)  verwachten, waardoor je lichaam en mind tot rust kunnen komen. Daarna zal ik je door middel van begeleide meditatie, visualisatie en energiewerk laten ervaren hoe jij jezelf en anderen een ‘energy treat’ kunt geven.

Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga, meditatie of energiewerk, maar simpelweg zin en interesse! Heb je vragen of wil je je aanmelden? Neem gerust contact op. Ik hoor graag van je!