Moeder & Kind Retreat

10jun

 

~Moeder & Kind Retreat~

Creëer een bijzondere ervaring voor jezelf en met je kind, midden in de natuur. Een weekend vol quality time om te ontspannen en stil te staan bij jullie bijzondere band.

Rust, plezier & verbinding met jezelf en elkaar, door yoga, meditatie,lekker eten, kampvuur & veel buiten zijn.

Gaan jullie mee?

Er is een programma, maar niks hoeft, alles mag. Dit is het weekend om helemaal jullie eigen ritme te volgen en lekker in de flow samen te zijn.

Wat kunnen jullie verwachten?

We hebben een fijn programma gemaakt met punten die we samen doen, maar ook met tijd voor jezelf als moeder. Madeline neemt de kinderen mee voor kinderyoga, knutselen, dans en muziek. Ik neem jou mee voor een stiltewandeling, een fijne geleide meditatie en yoga nidra sessie.

Onze kok Inger kookt heerlijk en kidsproof, kids die het leuk vinden mogen helpen met koken. We maken vuurtjes, roosteren broodjes, gaan het bos in. Je kunt ervaren hoe bijzonder het is om samen yoga te doen, een bosspel, of creatief bezig te zijn.

Extra Treat! Als moeder ben je ook welkom voor een 1:1 Energy Treat. Ik maak gebruik van energiewerk (o.a.Reiki), meditatie en visualisatie voor een fijn me-time moment voor rust en nieuwe energie. (39,00 per treatment)

Samen creëren we bijzondere momenten voor verbinding met jezelf en elkaar. 

Wanneer: 10-12 juni 2022 (van 16.30-16.30)

Waar: Onze locatie ligt prachtig in een heuvelachtig gebied. Je waant je echt een beetje in het buitenland!

Vanaf welke leeftijd: vanaf ongeveer 5. Overleg gerust met ons of het geschikt is voor jouw kind!

Tarieven:

Optie 1: we hebben geweldig leuke bestedes waarin je je 2 persoonsbed met je kind deelt incl eigen douche. 600,00 per koppel.

Optie 2: een 2 persoonskamer met 2 losse bedden + gedeelde badkamer. 500,00 per koppel.

Boek nu! Dan sturen we je de factuur die je inschrijving definitief maakt. Tip: sluit een annuleringsverzekering af, voor het geval je toch niet mee kunt. Alleen als we je plek nog aan een ander koppel kunnen geven, kunnen we het bedrag restitueren.

Heb je vragen, wil je iets bespreken? Mail me gerust!

We kijken er naar uit samen een bijzonder weekend te beleven!