Mum-Treat #2!

02mrt

Lieve Co-Moeder/Wonder Woman/Ballen-in-de-Lucht-Houder in de Tropenjaren van je leven,

Ga je mee? Even uit de drukte van alledag stappen? Net als je denkt ‘nu mag het wel lente worden’, is het moment dat je me-time kunt nemen tijdens de weekend-retreat ‘Ticket to the Tropics’ in mijn lievelingsprovincie Friesland van 2-4 maart.

Even afstand nemen van je parels van kinderen, partner(hoe leuk ook;)), to do lists, workload, vriendinnengroepen, huishouden. Eigenlijk is het niet eens een luxe, maar best wel noodzakelijk als je alle ballen in de lucht wil houden. Want je weet ‘jij blij=gezin blij’. Ik weet hoe lang je to-do list is en ik ken ook het verantwoordelijkheidsgevoel dat we allemaal hebben over ‘de boel draaiende houden’. Ook als we er een weekend uit willen stappen, vraagt dat organisatie & opvang van anderen. Maar hoe zou het zijn als je die me-time toch zou nemen?

Zo zou dat eruit zien: Op vrijdagmiddag om 17.00 laat je de boel de boel en kom je uitblazen bij de houtkachel in de sfeervolle accomodatie van ‘It Flinkeboskje’, waarna je, na een heerlijk 3 gangen diner en een ontspannende meditatie(ook voor beginners), in je bed stapt in je eigen kamer! Geen snurkende of snottebellende schatten naast je deze 2 zalige, ongestoorde nachten. De volgende morgen kan je met mij mee naar buiten voor een wandeling door het verstilde winterlandschap, gevolgd door de lekkerste snacks en maaltijden, ontspannende yogalessen en meditaties. Tussendoor lees je een boekje, ga je naar buiten of terug naar bed. Ook al ben je niet moe, al was het maar omdat het nu kan;)!

Alles mag, niks moet.

Wat kun je ervaren?

*rust, ruimte, vrijheid
*verbinding, zonder te hoeven socialisen
*verstilling, zonder dat het een stilteweekend is
*rust die dieper gaat, dan wanneer je een enkel uurtje yoga doet of mediteert
*nieuwe energie
*hoe fijn tijd met jezelf is
* hoe fijn tijd in de natuur is
*hoe yoga & meditatie niet alleen rust, maar ook waardevolle inzichten kunnen brengen.

Kortom, een Waardevol Weekend!

Wat ga je vinden voor 349,00 ex BTW?

– een heerlijke kamer voor jou alleen (dat is best uniek!)
– sfeervolle & en luxe accomodatie
– 2x heerlijk 3 gangen diner, ontbijt, supergoeie snacks en onbeperkt koffie en thee, verzorgd door culinair wonder Renske
– 3x yogales van professionele docente Amanda in een serre van glas, dus ‘net alsof je buiten staat’
– 4 x meditaties voor Rust & Richting begeleid door mij
– inspiratiewandeling
– een goodiebag op je opgemaakte bed met o.a. mijn lievelingschocola en een lekker douchegelletje.

Lieve lezer, als dit nu het moment is voor jou om mee te gaan, dan ben je super welkom! Als je mee wil, stuur mij zsm een berichtje, want heb nog maar paar plekjes!

Mijn ‘partners in bliss’ & ik hopen je in de watten te mogen leggen in Fryslan!