MumTreat~The New Mother Retreat~

25sep

 

MumTreat ~The New Mother Retreat~

Deze retreat is er niet alleen voor nieuwe moeders, maar voor alle vrouwen die op een nieuwe manier willen leven.

Moederschap is een gevoel, een energie, die je in jezelf tot uiting kunt laten komen. Voor een lichter leven vanuit innerlijke rust, liefde en flow. Of je nou fysiek moeder bent, of niet.

Wil je een weekend lang diep ontspannen en in hernieuwde balans weer naar huis? Ga dan mee voor de nieuwste versie van deze populaire retraite!

Laat de boel lekker de boel en kom mee een weekend ‘naar binnen’. Hier vind je een bron van rust waar je niemand anders voor nodig hebt.

In elke retreat is er een bepaald verloop. Een beweging waarin je eerst gaat landen op de plek en in jezelf. Je lichaam ontspant, waardoor de drukke gedachtenstormen gaan liggen en er vanzelf ruimte komt voor nieuwe inzichten en inspiratie uit de grond van je hart.

Trek je even terug van je dagelijks leven, van alles wat je ‘moet’, van je plannen, zorgen, wensen en omgeving. Je hoeft even niks van jezelf, zodat je rust vindt IN jezelf. Er is geen duurzamer benadering voor ons welzijn.

Keer met nieuwe energie terug naar huis. Vol zin om je omgeving mee te laten liften op jouw happy vibes. Want je doet dit niet alleen voor jou!

Lieve jij, ik ontmoet je graag in Zeeland om samen helemaal onszelf te zijn, voorbij alle rollen.

(Corona update: Het retreat is ingericht op een 1,5 meter ‘samen-leving’! Je kunt me altijd vragen hoe dat er precies uitziet.)

Sociale Stilte:
Het is geen stilteweekend, maar er zullen wel stille momenten en plekken zijn. We zullen een verstilde sfeer creëren, waarin je niet hoeft te socializen dit weekend. Mocht dit nieuw voor je zijn, dan zul je verrast kunnen worden door wat dit voor je kan betekenen!

 “Ik gun alle moeders een Mum-Treat van Ernestine. Het is de perfecte manier om binnen een korte tijd weer volledig tot rust te komen en bij jezelf aan te komen. Ernestine weet op zeer deskundige wijze je mee te nemen naar de stilte in jezelf middels effectieve meditatieoefeningen. Daarbij zorgden ook het gezonde eten en de prachtige natuur voor een hele bijzondere, waardevolle ervaring. Ik raad deze Mum-Treat van harte aan!”(Emilie)

“Het was heerlijk om een heel weekend met mezelf bezig te zijn. Niet alleen het heerlijke slapen en ontspannen zijn was fijn, maar ook heb ik weer even goed op een rijtje waar ik blij van word en waar ik energie van krijg. Meer in het moment leven in plaats van steeds door en door gaan op een hoog tempo. Het was voor mij heel waardevol.Het eten was ook geweldig!!!!!! Ik kom in de winter zeker weer terug, dank je!”(Thecla)

Weet jij al dat je mee wilt? Klik hier! 

Hoe zou het zijn om mee te gaan?
Op vrijdagmiddag kom je aan om je te laten verwennen met een heerlijk biologische verwennerij in het sfeervolle ‘Yogabee’ in Domburg.

Er is een programma dat uitnodigt tot ontspanning, reflectie & opladen, maar alles mag, niks hoeft! We geven elkaar alle ruimte om volledig je eigen plan te trekken. Als moeder wordt je agenda al meer dan genoeg bepaald door de zorg voor anderen, je werk of andere bezigheden.

Dit weekend bekijk je van moment tot moment wat goed voelt voor jou!

Bettina schreef over haar MumTreat voor haar populaire lifestyle blog CityMom, lees hier hoe ze het vond! (dat is wel een andere locatie.)

Wat krijg je?

*de prachtige, rustgevende natuur van duinen & strand. Wat je drukke mind moeiteloos kalmeert.
*je (her)ontdekt hoe fijn het is om helemaal zelf te bepalen welke kant je op gaat en in welk tempo.
*2 heerlijke, ongestoorde nachten, die zo lang duren als je zelf wilt.
*heerlijke eten van Renske en lekkere ontbijtjes, snacks, lunches, thee en fruitwater. Gezond genieten, passend bij het seizoen en het proces van een retreat.
*yoga van Mireille** die je zenuwstelsel ontspant en je spieren versterkt. Ook passend bij het seizoen en je proces.
*meditaties die je de ruimte geven om te connecten met jezelf, je intuïtie te vergroten en vanuit meer flow te leven.
*sauna en zwembad
*de mogelijkheid je (misschien lang niet beoefende?)creativiteit uit te leven dmv moodboards maken of mandala’s kleuren. (moodboards om je nieuwe richting te ontdekken en mandala’s voor ontspanning van je mind)
*1 stiltewandeling. Dit laat je op een andere manier kijken naar jezelf en de natuur en heeft een weldadig effect.
*1 inspiratiewandeling. Voor een nieuwe manier van denken en leven.
*tools voor thuis, zodat je je gevonden rust nog even vast kunt houden.
*tijd om op de bank te ploffen met een goed boek of tijdschriftje.
*rust die je alleen in stilte kunt vinden.

**In haar lessen neemt Mireille Wortel je mee op reis om meer en meer in verbinding te zijn met jezelf op een bewuste, zachte en liefdevolle manier. Ze geeft veel verschillende stijlen yoga en past haar lessen aan op wie ze voor zich heeft. Dat je anders van de mat afstapt dan dat je erop bent gestapt, is zeker. Voor Mireille is yoga haar leven en daarom is die levensfilosofie ook onderdeel van hun gezinsleven thuis. Als je meer over haar wilt weten, neem een kijkje op haar instagram waar ze inspiratie deelt o.a. over het moederschap en yoga https://www.instagram.com/mireillewortel/

 

 

Extra Optionele Treats:
* 1:1 Energy Treat met mij. Ik maak gebruik van meditatie, visualisatie en energy healing (reiki/rigpa) en dat kan net die verdieping geven die je retreat nog bijzonderder maakt. We maken ruimte bij opgebouwde spanning of stress en je kunt een diepe ontspanning ervaren.Ook geef ik je tools voor thuis! (retreatprijs: 39,00 per sessie)

*1:1 yoga en meditatie met Mireille
In een prive-sessie kan het fijn zijn om nog meer jezelf, je lichaam en je adem te laten leiden om te verzachten en emoties of andere sensaties te mogen ontmoeten die je wellicht in een groepssessie, tot nu toe, minder snel zou toelaten. De kracht van yoga is voor iedereen anders. En 1:1 gaat het om jou en wat dienend is voor jou in dat moment. (retreatprijs € 39,00 per sessie) 

Lees Liesjes ervaring:

De MumTreat was echt een cadeautje!! Een mooi programma met meditatie, heerlijk eten en vrije tijd. Het weekend heeft me nieuwe, nuttige, fijne en positieve inzichten opgeleverd, mooie besefmomenten gegeven en bruikbare oefeningen opgeleverd om thuis mee verder te kunnen. Bedankt!”

Of die van Elise:

Onwijs bedankt voor dit bijzondere, mooie en heerlijke weekend!
Ik heb echt mega genoten. Mede dankzij het lekkere eten, de fijne yoga en de rustgevende en waardevolle meditaties.

Ik denk dat mede door de rust en liefde die jullie uitstralen, iedereen (in ieder geval ik) extra heeft genoten. Ook de stilte die jullie, en daardoor de groep, hebben gecreëerd, was voor mij nieuw, maar superfijn.

Sowieso een plekje voor jou vrijhouden? Boek Nu!

Kortom, je ervaart verschillende manieren om tot rust, inzicht en inspiratie te komen en je creatiekracht te vergroten. En misschien ontdek je wel dat de rust en het geluk die je best wat vaker wilt voelen makkelijker te vinden is dan je dacht. Gewoon in jouzelf.

When & Where?

 

 

 

 

Aankomst: 25 september tussen 17.00 en 18.00 (Tip: neem vrijdagmiddag vrij, dan wordt de hele vrijdag al relaxed!)
Vertrek: 27 september rond 17.00.
Locatie: Yogabee.
Investering*:
*€450,- voor 2 persoonskamer met gedeelde badkamer.
*€475,- voor 2 persoonskamer met eigen badkamer+ douche
*€500,- voor 2 persoonskamer met eigen badkamer + ligbad

*Deze prijzen zijn incl BTW.

Tip! Soms kan een werkgever betalen. (Denk aan de noemers duurzame inzetbaarheid, verzuimpreventie of studiekosten) In dat geval hanteren we een ander tarief.

Een Retreat is nooit een overbodige luxe, maar soms zelfs noodzakelijk om niet alleen te overleven, maar voluit te leven.

(Zie je er tegenop je kamer te delen?  Weet dat er genoeg ruimte in en om de kamers is om je gang te gaan. Ook zul je merken dat je beide voor hetzelfde doel komt, wat het makkelijk maakt je helemaal vrij te voelen.)

Boek nu en dan maak je je inschrijving definitief door de factuur te betalen. Overweeg of je annuleringsverzekering af wilt sluiten. Mocht je onverhoopt niet mee kunnen, kunnen we geen refund geven, tenzij we iemand anders vinden om jouw plek op te vullen. Als we van de overheid moeten annuleren door Corona, ligt dat anders.

DUS: Wat levert een MumTreat je op?

~Ontspanning die veel dieper gaat dan wanneer je een enkel uurtje per week yoga doet of mediteert.
~ Tools voor thuis, zoals een simpele ontspanningsoefening die je zelfs in 1 minuut kunt doen, waar dan ook.
~ Ruimte in je hoofd en in je lichaam, je zit letterlijk lekkerder in je vel.
~ Nieuwe energie waar je een tijdje op vooruit kunt.
~ Een hernieuwd besef van je eigen ritme en ruimte, niet bepaald door je omgeving, waar je ook in je dagelijks leven op kunt terugvallen.
~ Een houding van zelfcompassie en misschien is dat wel de grootste ‘treat’ voor de rest van je leven!
~ Nieuwe moeiteloze inspiratie
~ Nieuwe waardevolle inzichten
~ Een herwaardering van je (gezins)leven door even afstand genomen te hebben.
~ Een check van waar je nu zelf staat en waar jij heen wilt, terwijl je beseft dat je nergens heen hoeft.
~ Verbinding met gelijkgestemden, zonder te hoeven socialisen.
~ ZIN om de effecten in je dagelijks leven te merken!

Nog nooit yoga gedaan of gemediteerd?  Maakt niks uit.

Stel je eens voor: hoe zou het zijn als je jezelf deze quality time gunt?

Voor de vorige deelnemers voelde een weekend als een minivakantie. In 48 uur kan er veel gebeuren.

“Heerlijk om jezelf dit cadeau te doen. Het programma met meditatie en vrije tijd waarbij de instelling; ‘niets hoeft, alles mag’ was, sprak me meteen aan bij het reserveren. Na een drukke week , kwamen we aan op een prachtige locatie. De overgang naar totale rust was even wennen als je daar nooit een moment voor neemt. Dit is dan ook meteen een van de grootste inzichten die het weekend me heeft gegeven; neem af en toe wat afstand en een moment voor jezelf, ook al is dit 1 minuut en je zal zien wat voor rust dit geeft.”(Lisette)


Lieve jij,
 als je je aangetrokken voelt tot deze ervaring, dan ben je superwelkom.

Ga je mee?