Spring Retreat

13mei

Spring Retreat

Yoga & Meditatie aan Zee van 13-15 mei 2022

Ga je mee ontspannen en opbloeien in de lente?

Zin in een break, waarin je helemaal verwend wordt, zodat je tot rust komt om vol nieuwe energie een frisse start te maken?

Ultieme ontspanning en Nieuwe Inspiratie

Wij, Ernestine & Helene, weten dat je soms eigen tijd nodig hebt om tot rust en nieuwe inspiratie te komen. En dat het soms uitdagend is om deze te organiseren. Helemaal in deze tijd, waarin we door Corona veel thuis zijn geweest, en er veel gebeurt in ons leven en de wereld om ons heen.

Een retreat is fijn, en zelfs soms noodzakelijk om tot jezelf te komen. Zodat nieuwe energie weer kan gaan stromen.

Als gecertificeerde en ervaren docenten, bieden we je een laagdrempelige en veilige manier om verschillende vormen van yoga en meditatie te ervaren die rust en ruimte in je hoofd en lijf creëren.

Laat je meenemen op deze ontdekkingsreis, waarbij niks hoeft, maar alles mag. Een ware ‘treat’ voor jezelf. (Voor ieder niveau toegankelijk!)

Boek Nu!

“Dit retreat was echt een supercadeau aan mezelf. Helene en Ernestine zijn zulke leuke en lieve hosts. Ze organiseren het met veel liefde en aandacht voor details: sfeer, muziek, gedichten, eten, locatie en het programma waarbij je veel vrijheid krijgt om je eigen goddelijke gang te gaan. Alleen zit het programma zo goed in elkaar dat je eigenlijk gewoon alles mee wilt doen. Helene geeft met veel passie yogales en Ernestine richt zich op meditatie, mindfulness, stiltewandelingen en healing. Het volle maanritueel was heel bijzonder om mee te maken. En hun voorstel om je mobiel uit te laten drie dagen lang was echt zooo fijn. Helemaal zen en vol nieuwe energie ben je na dit retreat, gun jezelf dit! ” (Annemiek)


Connect to Nature

Geïnspireerd door de cyclus van de natuur en de maan, ervaren we hoe we dat in ons eigen leven kunnen integreren. We creëren magische momenten om bewust stil te staan bij hoe jouw nieuwe seizoen eruit kan zien.

 

Programma

Extra Treats

. Een 1:1 Treat is vaak precies net datgene wat jouw retreat een extra boost geeft. Het maakt los wat los mag komen en geeft nieuwe energie en lichtheid. Wij bieden het volgende aan:

  • 1:1 Holistic Coaching met Helene. Afhankelijk van jouw behoefte creëren we ruimte om te laten zijn wat er mag zijn. Dit kan d.m.v. reiki, ademhaling, yoga, ontspanning, of een card deck reading. Net waar de behoefte ligt. 
  • 1: 1 Energy Treat met Ernestine. Met meditatie, adem, en energy healing (reiki/rigpa) kun je meer ruimte, diepe ontspanning en flow ervaren. Als je wilt, vertaal ik ook de boodschap van je energie, ziel en eventuele spirits die je begeleiden.

Ter plekke te boeken voor de retreatprijs van 45,00.

Aankomst:
vrijdag 13 mei tussen 17.00 en 18.00
Vertrek:
zondag 15 mei rond 15.00
Locatie:
Yogabee.
Investering*:
*€525,- voor 2 persoonskamer met gedeelde badkamer.
*€550,- voor 2 persoonskamer met eigen badkamer+ douche
*€575,- voor 2 persoonskamer met eigen badkamer + ligbad

*Deze prijzen zijn incl 9% BTW.

Ga je mee? Meld je hier aan voor je kamer naar keuze.

Tip! Soms kan een werkgever betalen. (Denk aan de noemers duurzame inzetbaarheid, verzuimpreventie of studiekosten) In dat geval hanteren we een ander tarief.

Wat betreft annulatie:

Overweeg of je een annuleringsverzekering af wilt sluiten, soms zijn die inzetbaar bij zoiets als een retraite.

Anders geldt het volgende:
Annuleer je binnen 0-4 wkn vantevoren, dan kunnen we zo kort vantevoren geen refund geven, tenzij we iemand anders vinden om jouw plek op te vullen.
Annuleer je 4-8 wkn vantevoren, dan krijg je 50% van je investering terug.
Annuleer je binnen 8-12 wkn vantevoren, dan krijg je 75% van je investering terug.
Annuleer je binnen 12-16 wkn vantevoren, dan krijg je 100% van je investering terug.

Mocht de retreat van overheidswege niet door gaan, restitueren wij het bedrag -15,00 administratiekosten.

Gedeelde kamers:

Zie je er tegenop je kamer te delen?  Weet dat er genoeg ruimte in en om de kamers is om je gang te gaan. Iedereen komt voor hetzelfde doel, wat het makkelijk maakt je helemaal vrij te voelen.

Sociale Stilte:

Het is geen stilteretreat, maar we creëren stille momenten en een verstilde sfeer.

 

We hopen je te zien in Zeeland!