Retreat to Shine!

06apr

Retreat to Shine!

Yoga & Mindfulness aan Zee van 6-9 april 2020

Ga je mee na een lange winter de lente en het licht vieren?

Opladen, rust en inspiratie om tot jezelf te komen en vanuit die plek je mooiste jij te zijn, voor jezelf en je omgeving. Dat vinden wij geen overbodige luxe, maar noodzakelijk voor een leven in balans.

Dit is een cadeau voor jezelf, een treat.
Een mini-vakantie op een prachtige plek aan zee.

Boek Nu!

“Dit retreat was echt een supercadeau aan mezelf. Helene en Ernestine zijn zulke leuke en lieve hosts. Ze organiseren het met veel liefde en aandacht voor details: sfeer, muziek, gedichten, eten, locatie en het programma waarbij je veel vrijheid krijgt om je eigen goddelijke gang te gaan. Alleen zit het programma zo goed in elkaar dat je eigenlijk gewoon alles mee wilt doen. Helene geeft met veel passie yogales en Ernestine richt zich op meditatie, mindfulness, stiltewandelingen en healing. Het volle maanritueel was heel bijzonder om mee te maken. En hun voorstel om je mobiel uit te laten drie dagen lang was echt zooo fijn. Helemaal zen en vol nieuwe energie ben je na dit retreat, gun jezelf dit! ” (Annemiek)

Extra Quality Time
YES! Deze retreat is doordeweeks, omdat wij het je gunnen extra tijd vrij te maken voor jezelf (dagje langer dan een weekend) EN je zo wel je weekend behoudt voor quality time met je gezin!

Connect to Nature
Geïnspireerd door de cyclus van de natuur en de maan, ervaren we hoe we dat in ons eigen leven kunnen integreren. We creëren magische momenten om bewust stil te staan bij hoe jouw nieuwe seizoen eruit kan zien en hoe jij tot volle bloei kan komen. Samen verkennen we verschillende stijlen van yoga & meditatie en wat deze voor jou kunnen betekenen! Je hoeft geen ervaring te hebben.

 

 

Wat krijg je deze 4 dagen?
*6 x yoga in speciale studio aan huis (voor iedereen toegankelijk)
*6 x meditatie, waaronder 1 inspiratiewandeling
*3 x meditatieve strandwandeling als begin van de dag
*heerlijk opgemaakt bed
*uitgestrekt strand en knus dorpje op loopafstand
*verwarmd binnenzwembad
*privé tennisbaan
*sauna
*3 x diner, ontbijt, lunch & snacks o.b.v heerlijk vegetarisch eten
*mogelijkheid tot magisch manifesteren d.m.v. het creëren van een vision board
*prachtige natuur van Zeeland
*elke dag vrije tijd die je helemaal zelf kan invullen
*een houding van compassie ten opzichte van jezelf (misschien is dat wel het grootste cadeau!)

Extra Treats:
* 1:1 Yoga Verdieping met Helene. Laat je inspireren bij een specifieke klacht of wens.
* 1:1 Bliss Sessie met Ernestine  M.b.v. meditatie, visualisatie, en energiewerk maken we ruimte bij opgebouwde spanning of stress en geef ik je pointers voor een mogelijke way forward om je potentie optimaal te benutten.

Optioneel:
*bij voldoende animo nodigen we een masseuse uit. Dit kan een goede extra manier zijn om opgebouwde spanning los te laten komen en je relax proces te versterken.(v.a.€30,-)

Aankomst:
maandag 6 april tussen 17.00 en 18.00 
Vertrek:
donderdag 9 april rond 15.00
Locatie: Yogabee.
Investering*:
*€500,- voor 2 persoonskamer met gedeelde badkamer.
*€525,- voor 2 persoonskamer met eigen badkamer+ douche
*€550,- voor 2 persoonskamer met eigen badkamer + ligbad

*Deze prijzen zijn incl BTW.

Tip! Soms kan een werkgever betalen. (Denk aan de noemers duurzame inzetbaarheid, verzuimpreventie of studiekosten) In dat geval hanteren we een ander tarief.

SMART (EARLY) BIRD?!
April is natuurlijk heel ver weg. Maar de tijd vliegt en agenda’s zijn snel gevuld. Juist hierom stimuleren we je deze quality time te reserveren. Boek je voor 31 oktober, dan krijg je 50,-€ korting.

Ga je mee, boek nu! 

Mail ons je voorkeur en dan maak je je inschrijving definitief door de factuur te betalen. Overweeg of je annuleringsverzekering af wilt sluiten. Mocht je onverhoopt niet mee kunnen, kunnen we geen refund geven, tenzij we iemand anders vinden om jouw plek op te vullen. 

Zie je er tegenop je kamer te delen?  Weet dat er genoeg ruimte in en om de kamers is om je gang te gaan. Iedereen komt voor hetzelfde doel, wat het makkelijk maakt je helemaal vrij te voelen. 

Sociale Stilte:
Het is geen stilteretreat, maar we creëren stille momenten en een verstilde sfeer.