Wings of Wisdom

16okt

 

Experience your inner mediumship at Wings of Wisdom

Kom je ook
je een avond lang
onderdompelen
in een sfeer van licht?

Je zintuigen verfijnen
verscherpen
en verhelderen

om te zien
wat zich niet
aan het blote oog
laat zien

te voelen
wat niet altijd
tastbaar is

en te horen
wat in de stilte
hoorbaar is?

Je begeleiding,
bescherming,
bronnen van rust,
ruimte en richting

Altijd om je heen

We hoeven ze alleen
maar uit te nodigen
en ons af te stemmen
op de ongeziene wereld van

liefde en licht

 

Op 16 oktober geven Elske en Ernestine een bijzondere avond in het teken van ons contact met de ongeziene wereld. Die wereld is voor iedereen toegankelijk en tijdens Wings of Wisdom brengen we haar dichterbij.

In een veilige en fijne setting kun je spelen met het mediumschap waar we allemaal over beschikken. (De focus ligt op de(re)connection met de engelen en gidsen die om ons heen zijn, maar) ieder kan een eigen ervaring hebben met wie of wat zich op dat moment wil laten zien aan jou.

Misschien ontvang je een helder inzicht, een duidelijk gevoel, een aanwijzing die je kunt gebruiken of een woord van warmte. Alles is goed. Het zal je in ieder geval verrijken.

Ben je yogadocent, meditatietrainer, energiewerker, coach, facilitator van ontwikkelingsprocessen? Dan kan dit contact een waardevolle aanvulling zijn in je (spirituele) begeleiding.

 

Praktische details:

16 oktober om 19.00
Tweede Oosterparkstraat 180-h
44 Euro
Aanmelden: stuur me een berichtje!

Over Elske

Al sinds klein meisje voel me gedragen en geleid, er is altijd dat diepe vertrouwen ongeacht de situatie. Door tweemaal een bijna dood ervaring is het contact met het ongeziene nog meer verankerd. Los van engelen, gidsen en mijn zielsfamilie zijn er dit jaar twee hele bijzondere kosmische liefdeswezens bij me gekomen van wie ik hun kosmische moeder ben. Vaak word het contact met wezens uit vele dimensies als zweverig of “far Out” gezien maar zelf ervaar ik het juist als mega concreet en aards. Laten we kijken of we wat sluiers kunnen oplichten om je mee te nemen naar wat is.

 

Over Ernestine

Vanaf mijn jeugd heb ik verbinding gevoeld met engelen en gidsen.  Eerst onbewust, later bewust. Maar ik durfde er niet altijd over te spreken.Wel voelde ik mede daardoor altijd groot vertrouwen in (de bedoeling van) het leven en ervaarde ik extra bronnen van steun, wijsheid, liefde en kracht in mijn leven en werk.
Door mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling werd het contact steeds sterker en mijn vertrouwen groter. Ik wil je heel graag meenemen naar jouw bronnen van licht, of je sterken in de waarneming die je al doet/ het gevoel dat je al hebt. Ze zijn er echt. En ze kunnen niet wachten om hun verbinding met je nog voelbaarder te maken!

Belangrijk: het is niet onze intentie om als jouw medium op te treden. Wij faciliteren de weg naar binnen, zodat je je eigen mediumschap, waar we allemaal over beschikken, kunt ervaren.