Hoe je van hoofdpijn of migraine af kunt komen

~Hoe persoonlijke ontwikkeling me hoofdpijn gaf en die vervolgens weer wegnam~

Al een jaar of 15 ben ik actief bezig met persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Nu denk ik dat je daar als ziel altijd mee bezig bent, maar je snapt wat ik bedoel.

Vanuit passie begaf ik me op ‘het pad’ van ontwikkeling. Niet vanuit een ‘mezelf kwijt’ zijn. Ik wilde meer van m’n diepere zelf naar de voorgrond laten komen. In werk en in alles.

Op intuïtie vloog ik van de ene naar de andere workshop en werd overal wijzer van.

Maar ook gevoeliger. Hoogsensitief word je wel geboren, maar je verder ontwikkelen als ziel in een mensenlichaam maakt je nóg gevoeliger.

Dat is waanzinnig! Mijn zintuigen verscherpten nog meer, en helder weten en voelen versterkten.

Maar misschien herken je dit of verklaart het wat: het is niet altijd leuk of makkelijk. Want hoe meer je je ogen opent, hoe meer ’t leed van de wereld soms voelt als jouw leed.

En fysiek krijgt je lichaam meer te verduren.

Hoe meer je je spiritueel en persoonlijk ontwikkelt, dwz inziet wat je niet bent (gedachten, conditioneringen etc) en dát loslaat om steeds meer een belichaming te worden van wat je wél bent (een bundeling oneindige energie in de tijdelijke vorm van een mens), hoe hoger de trilling waarop je systeem energetisch begint te vibreren.

Praktisch nut en effect: je kunt er voor steeds meer mensen en kinderen écht zijn. Met een open mind & hart. Zonder dat je er op leegloopt.

Je ziel kan oneindig veel aan, dat is nooit het punt.

Maar je lichaam heeft soms wel degelijk iets te overbruggen om gelijk te komen met die hele hoge trilling van de ziel. Dat is niet altijd prettig en kan klachten veroorzaken. ( bv hoofdpijn, moeheid, keelpijn).

Stem je ze echter steeds meer op elkaar af, dmv selfcare/yoga/meditatie, dan wordt je lichaam een waanzinnig voertuig voor je ziel.

Effect?
*Je leeft steeds meer vanuit flow: met volle aandacht in t moment ervaar je een moeiteloos handelen, dat energie gééft ipv kost

*Voldoening, je ervaart dat je doet waarvoor je kwam: purpose, in al je rollen.

*Ik viel er kilo’s van af EN tada:

*mijn hoofdpijn is minder en milder dan ooit.

1 tip: doe niet wat ik dacht als er hoofdpijn opdook: ‘o jee, ik leef dus niet goed genoeg afgestemd op mn ziel’. Dat is ego-onzin. Je hebt niet alles van je lichaam onder controle.

Dus, please neem mee van dit verhaal: er is een manier van leven die past bij jouw systeem van body-mind-spirit. Daar horen een uniek eigen ritme (in relatie tot je cyclus, de maan etc) en een selfcare practice bij. Samen zorgen die ervoor dat je vanuit hart& ziel jouw mind, lichaam én ego kunt inzetten.

Voor de creatie van jouw hele eígen leven. Met een universeel doel. Er voor elkaar zijn.

Terug naar overzicht