Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

De Nieuwe Moeder Retreat

10 november @ 18:00 - 12 november @ 16:00

Dé Retreat voor Bewuste Moeders

Als bewuste moeder wil je er met aandacht en liefde voor je kinderen zijn, maar ook voor je andere rollen als vrouw, dochter, partner, in je werk. Soms creëert dit een spagaat. Soms neem je te weinig tijd voor jezelf. Dit weekend brengt je terug naar jezelf. Want hoe dichter je bij jezelf blijft, hoe minder spagaat je voelt in alle verschillende rollen die je als vrouw van nu vaak bekleedt. En hoe meer rust, voldoening en flow je ervaart.

Voor Elke Moeder die Licht wil Leven

Ons drukke leven staat tijd voor onszelf soms in de weg. En ons verantwoordelijkheidsgevoel en de liefde voor onze kinderen maakt ons soms zo betrokken bij hen, dat we onszelf op de laatste plek zetten.

Maar hoe beter wij voor onszelf zorgen, hoe lichter wij leven en hoe fijner het is voor onze kinderen. Wij zijn hun voorbeeld. Wat we uitstralen, geven we door.

Dus ga je met mij mee een weekend lang ontspannen en opladen? Even alle rollen opzij zetten en de verbinding met jezelf versterken? Om vanuit die sterke connectie terug te keren in al je rollen met meer ruimte, (zelf)compassie, nieuwe energie, inspiratie en vrijheid?

Programma

Op vrijdag kom je rond 17.00 aan op de prachtige locatie van Buitenplaats de Hoorneboeg. Een eeuwenoud landgoed in het bos met kronkelpaadjes, prachtige heide om over te struinen en heerlijke slaaplocaties.
We verzamelen in het knusse restaurantje ‘Bij de tuinman’ of in onze thuisbasis ‘In de Luwte’. Een oud kapelletje dat nu dienst doet als onze yogastudio, met een fijne rustige sfeer.
Na een heerlijke maaltijd, volgt een diep ontspannende yoga nidra sessie om daarna lekker te kunnen slapen.
Op zaterdag en zondag kun je genieten van yoga, meditatie, heerlijk eten, vrije tijd om te dwalen door de natuur, te lezen, te schrijven, te kletsen met gelijkgestemde moeders, een mooi avondritueel en een warm vuurtje.
(Voor dit weekend hoef je geen ervaring te hebben met yoga of meditatie.)

Een beetje stilte

Dit is geen stilte-retreat, maar er zullen wel momenten zijn in stilte en met een verstilde sfeer. Hier hoef je ook geen ervaring mee te hebben. Je zult zien dat je na afloop niet anders meer wilt!

Extra Energy Treat

Een 1:1 Energy Treat geeft jouw retreat een extra boost. Door middel van adem-en energiewerk (reiki/rigpa) komt los wat los mag komen en voel je meer ruimte, diepe ontspanning en lichtheid.  Ook geef ik je tools voor thuis, afgestemd op jouw situatie.

Ik heb hier maar beperkt plek voor, dus als je nu al weet dat je dit wilt, geef me dat dan direct aan in een apart mailtje na je aanmelding!

Wat is er allemaal inbegrepen?

 • Een lang weekend voor jezelf
 • 3 x ontspannende yoga (verschillende stijlen)
 • 3 x inspirerende meditatie (verschillende stijlen)
 • 1 x stiltewandeling
 • 1x inspiratiewandeling
 • Een bijzonder ritueel met ‘kampvuur’
 • Heerlijke ontbijtjes, koffie, thee & vers fruit de hele dag, als lunch lekkere soep, salade en broodjes, en ‘s avonds een heerlijke maaltijd met toetje, verzorgd door ‘Bij de Tuinman’
 • Opgemaakt bed & zachte handdoeken
 • Ruimte om helemaal jezelf te zijn en je eigen gang te gaan
 • Verbonden in een veilige groep
 • Een speciaal soort rust die je alleen in stilte kunt vinden
 • Tips & tools voor thuis

Locatie, Prijzen en Kamers

Op het bijzondere landgoed van buitenplaats De Hoorneboeg, van oudsher al een plek voor reflectie en bezinning, hebben wij een aantal geweldige slaapplekken tot onze beschikking. Allen verspreid over het landgoed, met een eigen sfeer en bijzondere ligging. Alle kamers hebben hebben fijne hotel-kwaliteit boxsprings en beddengoed.

Er zijn 3 1-persoonskamers en de rest is gedeeld. Mocht je er tegenop zien om je kamer te delen, weet dan dat er voldoende ruimte is voor jezelf dit weekend, door de verschillende zitplekken die we hebben. Ook scheelt het dat je allemaal voor hetzelfde doel komt, wat het makkelijk maakt je eigen ding te doen.

Onze slaapplekken bevinden zich in:

*het Heihuis
*Het Stille Midden
*Op de zolder van De Villa

Op basis van je voorkeur en de beschikbare plekken maak ik een indeling die voor iedereen werkt. Alvast genieten? Bekijk de locaties hier.

(alle prijzen zijn inclusief BTW. Ben je ondernemer, dan kun je je factuur als opleidingskosten opvoeren en is de BTW exclusief. Contact me voor een aangepaste factuur, voordat je betaalt!)

Annulatie

Overweeg of je een annuleringsverzekering af wilt sluiten.

Bij annulatie geldt het volgende:
Annuleer je binnen 0-4 wkn vantevoren, dan kunnen we zo kort vantevoren geen refund geven, tenzij we iemand anders vinden om jouw plek op te vullen. Annuleer je 4-8 wkn vantevoren, dan krijg je 50% van je investering terug.
Annuleer je binnen 8-12 wkn vantevoren, dan krijg je 75% van je investering terug.
Annuleer je binnen 12-16 wkn vantevoren, dan krijg je 100% van je investering terug

Facilitators

De toegankelijke en ontspannende yoga wordt dit weekend gegeven door Helene Bruins.

Ik ben je gastvrouw, meditatiebegeleider, en space holder: ik bied je een veilige en fijne ruimte om helemaal jezelf te zijn, met alles wat er is.  Meer over mij als facilitator? Zie Ernestine.

Gegevens

Begin:
10 november @ 18:00
Einde:
12 november @ 16:00
Evenement Categorie:

Organisator

Ernestine Numan
E-mail
mail@ernestinenuman.nl

Locatie

Buitenplaats de Hoorneboeg
Hoorneboeg 5
Hilversum, 1213 RE Netherlands
+ Google Maps