Op Locatie

MeditatieCourses

‘De Beleving van een Retreat met de Info van een Course’

Hoe zou het zijn als je weer wat meer kunt genieten van je leven? In de dagelijkse drukte meer ontspanning kunt vinden? Als je tools hebt om meer rust te ervaren? En meer ruimte hebt voor alle soorten emoties, positief of negatief, waardoor je de weg vrij maakt voor een vorm van geluk die veel duurzamer voelt?

Ik geef MeditatieCourses speciaal voor beginners of juist voor mensen die verdieping zoeken. Of: in combinatie met zwangerschapsyoga voor zwangeren.

Altijd inclusief Tools voor Thuis!

Let’s Explore!

Retreats&MumTreats

Treat YourSelf

Ga je mee? Een paar dagen helemaal eruit? Wil je even tot jezelf komen en heerlijk verwend worden, omdat dat in de praktijk niet altijd kan door je werk of het ritme & de regelmaat van een jong gezin?

Ik organiseer met liefde verschillende retraites, zodat je veel dieper ontspant en
en oplaadt dan tijdens een wekelijkse yoga of meditatie.

Wat mij betreft is dit geen overbodige luxe. Voor mij is het noodzakelijk om af en toe mijn batterij op te laden. Maar dan op een heerlijke & krachtige manier door middel van ontspannende yoga, meditatie en natuur. Om er daarna juist weer vol liefde voor jezelf en je omgeving te zijn!

Lijkt me heerlijk!

Coaching

1:1 Inner Wellness Traject

Als je dit nu leest is de kans groot dat je je aangetrokken voelt tot verandering van (iets in) je leven. Of je gaat momenteel door een pittige tijd en zoekt iemand die zonder oordeel naar je luistert en er voor je is.

Mijn coaching gaat uit van jou als (allang) compleet & perfect persoon, precies zoals je bent. Soms ervaar je het zelf alleen niet zo. Gelukkig kunnen we dan samen iets doen!

Ik gebruik precies die tools die ervoor zorgen dat jij, afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en behoefte, meer innerlijke Rust & Geluk kunt ervaren.

Nieuwsgierig? Lees verder!

Kom je zitten?

Je verwerkt momenteel in zo’n 2 weken tijd net zoveel prikkels als 150 jaar geleden in je hele leven. Af en toe even stilzitten, geeft je de ruimte die te verwerken. Eerst is het misschien wat ongemakkelijk, maar daarna…wordt het zo relaxed!! Als je die stilte binnen in jezelf voelt, die er eigenlijk altijd is, verandert je hele leven. Ik gun het je!

“Je hoeft niet op zoek naar rust! Gewoon wat vaker echt erbij zijn met AL je aandacht EN wat vaker op de koers van liefde varen, dan ben je ‘er’ al. Dan ben je aanwezig. Is alles goed, precies zoals het is.”

Als je bij mij komt mediteren, zorg ik ervoor dat er een fijne sfeer is. Ik heb altijd graag gemediteerd met muziek, in de natuur en met oefeningen voor liefde en compassie. Of het is gewoon helemaal heerlijk stil.

En don’t worry, echt rechtop zitten, deed ik pas na jaren, toen het vanzelf ging, maar nog steeds niet altijd. De ene keer wil je juist wel die uitdaging aan gaan om te zien hoe je met weerstand omgaat, omdat dat zo’n schat aan ervaring voor het dagelijks leven biedt, maar soms heb je iets anders nodig. Jij bepaalt.

 

Aandacht in de praktijk;) Gewoon met de kindjes op het strand is dan magisch mooi.

Naast bovenstaand aanbod begeleid ik meditatie in De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam en in De Yogaschool Utrecht.

Houd me graag op de hoogte van het wisselende aanbod van mooie Events!