Retreats&MumTreats

Retreats & MumTreats

Relax~Reset~Recharge

Treat YourSelf

Heb je zin om een weekend lang je eigen tempo te bepalen en je eigen plan te trekken, te genieten van mooie natuur, lekker eten, fijne meditaties en ontspannende yogalessen? Direct op de hoogte zijn van de nieuwste data? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

‘Heerlijk om jezelf dit cadeau te doen. Het programma met yoga, meditatie en vrije tijd waarbij de instelling; ‘niets hoeft, alles mag’ was, sprak me meteen aan bij het reserveren. Na een drukke week met kind, werk, sociale dingen kwamen we aan op een prachtige locatie. De overgang naar totale rust was even wennen als je daar nooit een moment voor neemt. Dit is dan ook meteen een van de grootste inzichten die het weekend me heeft gegeven; neem af en toe wat afstand en een moment voor jezelf, ook al is dit 1 minuut en je zal zien wat voor rust dit geeft.'(Lisette)

Ik organiseer verschillende retraites, zodat je helemaal kunt ontspannen en
bij jezelf kunt komen, vanuit de veilige basis van een mooie locatie. Zonder telefoon, want je geeft ons je nummer voor het thuisfront, zodat je nu even uit kunt tunen. Je mag uit je regelmodus, wij zorgen voor alles.

Omringd door mensen met dezelfde behoefte, kun je nu echt even afstand nemen van de drukte en op adem komen. Een uurtje yoga of meditatie door de week biedt je niet hetzelfde als een retraite. Door nu wat langer de tijd te nemen voor jezelf, kun je echt tot diepgaandere rust komen. Rust waaruit geluk als vanzelf kan opborrelen. Ik vind dat echt magisch.

We zullen geen volledige stilte hanteren, maar er is wel een verstilde sfeer. Je hoeft ook niet te socializen, maar er is altijd ruimte voor een goed gesprek.

We maken een mooi programma, maar je bent uiteraard helemaal vrij om te doen waar je zin in hebt tijdens deze retraites!

Wat mij betreft is een retraite geen overbodige luxe. Ik vind het zelfs noodzakelijk dat we onszelf af en toe opladen. Maar dan op een krachtige manier, door middel van ontspannende yoga, meditatie en natuur, want wie goed voor zichzelf zorgt, kan pas echt goed voor anderen zorgen. Dus gun jezelf deze Treat!

Wij leggen je graag in de watten!

De data wisselen, dus als je op de hoogte wil blijven, meld je even aan voor mijn nieuwsbrief!

MumTreat!
Speciaal voor jonge moeders is er de Mum-Treat! Deze retraite wordt gemiddeld met een 9 beoordeeld! Nieuwsgierig?

Lees hier wat anderen zeggen!

“De MumTreat was echt een cadeautje!! Een mooi programma met yoga, meditatie, heerlijk eten en vrije tijd. Het weekend heeft me nieuwe, nuttige, fijne en positieve inzichten opgeleverd, mooie besefmomenten gegeven en bruikbare oefeningen opgeleverd om thuis mee verder te kunnen. Bedankt!” Liesje

“Ik heb het retreat weekend met Ernestine Numan als heerlijk ervaren, rust in mijn lichaam en ruimte in het hoofd. Concreet: tijdens de autorit naar de locatie van het weekend heb ik het rijden als stressvol ervaren (hier heb ik vaker last van tijdens auto rijden), de terugreis heb ik nog nooit zo ontspannen in de auto gezeten. Dit was voor mij een eye opener omdat ik deze stress nog nooit had gerelateerd aan te weinig rust. Mooi inzicht dus.” Tessa.

 

“De mooiste reizen zijn de reizen naar binnen. Vol magische momenten van inzicht en betekenis. Reis je mee?”