Events

Hoe zou het zijn als je in de dagelijkse drukte meer innerlijke rust ervaart?  En als je helemaal doet wat de bedoeling is voor jou? Met de steun van het universum in je rug?

Vaak hoef je alleen maar te ‘zijn’ en minder te ‘doen’. Als we ons ‘zijn’ prioriteit geven, komt ‘doen’ vanzelf daaruit voort. Een licht, moeiteloos doen. Twijffelloos loop je jouw weg.

Ik weet ook dat het niet altijd makkelijk is om in het moment te zijn. Dan is onze mind te druk of het zenuwstelsel overbelast. Niet zo gek in een hectische wereld. Gelukkig zijn er dan tools en fijne events die ons kunnen ondersteunen en inspireren.

Ik organiseer verschillende events, vaak samen met anderen, zoals Inner Peace Concerts; Soulful Sunday’s en Peace & Purpose Programs. Op locatie door heel Nederland.

Ik geef ook meditatie bij De Nieuwe Yogaschool en De Yogaschool Utrecht en trainingen aan bedrijven, als de deelnemers intrinsiek gemotiveerd zijn.

 

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je in voor m’n nieuwsbrief!

 

“Ernestine is een ongelooflijke aanrader voor iedereen die zichzelf wil bekrachtigen met verschillende tools en inzichten voor persoonlijke ontwikkeling! Door de rustige, duidelijke, heldere en liefdevolle begeleiding heb ik in (maar) 6 weken tijd mijn lichaam en ‘mind’ nog beter leren kennen. Dit geeft mij ontzettend veel richting, helderheid en zelfvertrouwen m.b.t. het pad welke ik wil bewandelen.” (Fleur)

 

Iets voor jouw event of organisatie?

Heb je een speciale aanvraag voor meditatie, visualisatie of energy healing tijdens jouw event of voor jouw organisatie, stuur me dan een berichtje! Ook kun je me vragen een talk te geven over bewustwording in onze huidige tijd en hoe we een vorm van praktische spiritualiteit kunnen gebruiken voor een lichter dagelijks leven en werken.

Zo zegt Inge (teamleider Bugaboo)

Ernestine heeft een dag met mijn Bugaboo team afgetrapt met een meditatie bij mij thuis. Het was een ontzettend prettige ervaring voor iedereen – terwijl ik het vantevoren best spannend vond hoe dit ontvangen zou worden. Op een heel natuurlijke manier kreeg Ernestine het team vanaf minuut 1 mee. Ze is heel concreet in haar benadering waardoor je makkelijk van je hoofd naar je hart gaat. Een hele fijne manier om onze teamdag te beginnen!’

 

Wat kun je ontdekken?
• Hoe je optimaal gebruik maakt van jouw body-mind-soul systeem.
*Hoe je (de rust in) jezelf kunt terugvinden.
• Verschillende vormen van meditatie, zoals Mindfulness Meditatie, Open Hart -meditatie en visualisatie.
• Een nieuwe houding ten opzichte van jezelf en je leven, namelijk van (zelf)compassie. In onze veeleisende maatschappij is dat de sleutel naar innerlijke rust en geluk.
• Ademhalingsoefeningen voor meer ontspanning, energie & flow.
• De relatie tussen je gedachten en emoties en hoe die je gedrag bepalen.
• Een groter emotie-management, waardoor je meer de regie hebt over je welzijn.
• Je diepere drijfveren, zodat je meer voldoening ervaart.
• Een sterkere intuïtie en 6e zintuig
•Je zelf-helend vermogen.
•Achtergrondinformatie vanuit de hersenwetenschap over het proces van mediteren, bewustwording en spiritueel ontwaken.
*Je ervaart de kracht en het plezier van verbinding met gelijkgestemden.

 

Kortom, je vergroot je persoonlijk leiderschap. Maar niet omdat ‘je anders niet goed genoeg bent’. Maar wel om steeds meer van je potentieel te verwezenlijken.

 

Data en Tijden: Wisselen! Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor m’n nieuwsbrief!

 

Lees ook wat anderen zeggen!

“Tijdens de cursus bij Ernestine mediteerde ik soms maar weinig, maar was ik bewuster dan ooit tevoren. Dat was een mooie ontdekking, want daardoor ben ik nu in de dagelijkse activiteiten echt aanwezig. Dat is hartstikke fijn, want dat geeft rust en ruimte. Nu fiets ik niet meer van A naar B, met haast en irritatie over het verkeer, maar fiets ik door Amsterdam, zie mooie dingen en ben tegelijkertijd onderweg. Dat is echt heel wat anders. Dank, Ernestine!” Tim

 

“Ik was niet bewust op zoek naar een verandering in mijn leven. Puur uit interesse heb ik de 6-weekse Meditatie Course gevolgd. Na de 5e week vielen alle puzzelstukken op hun plek en heb ik een inzicht verworven over mezelf wat mijn leven echt heel veel makkelijker maakt. Ongelofelijk!
Ik ben enorm onder de indruk van het effect van meditatie en mindfulness, dit had ik van tevoren nooit verwacht. Ernestine was voor mij de perfecte trainer, omdat ze aan
de hand van wetenschap uitlegt hoe meditatie en mindfulness werkt.”Evelien

 

Graag contact!