MasterClass Flow

Masterclass Flow

 Volg je Hart in 4 Simpele Stappen en Creëer het Leven van je Dromen

 

Sta je voor een keuze of deal je met een dilemma? Hoe zou het zijn als je weet welke simpele stappen je kunt doorlopen om altijd te weten wat je wilt? Als je weet waar je NU werkelijk behoefte aan hebt en waar je blij van wordt? Hoe lijkt het je om je diepste drijfveren te verkennen, zodat je het leven van jouw wensen kan creëren?

Het hoeft niet moeilijk te zijn om je leven vorm te geven op de manier, waarop het voor jou bedoeld is, vanuit je diepste motivatie, met al je talenten en enthousiasme.

6 jaar geleden ben ik instituut Heartmath gaan volgen dat onderzoek doet naar de manier waarop je hart een rol speelt in jouw welzijn. In de 6-weekse MBE komt dit aan bod, maar in deze MasterClass gaan we daar dieper op in. Het is dan ook een mooi vervolg op je deelname aan MBE, maar ook goed los te volgen. Geschikt voor iedereen die zin heeft!

Na deze workshop weet je:

  • Hoe je in 4 stappen op simpele wijze een optimale samenwerking van je mind & hart tot stand brengt. Gevoel & verstand in balans dus.
  • Hoe je hartritmevariabiliteit een rol speelt bij jouw fysieke en emotionele welzijn en hoe je die positief kunt beïnvloeden.
  • Hoe je op ieder moment je geluksgevoel kunt vergroten.
  • Hoe je je hart kunt raadplegen als je twijfels hebt of voor een keuze staat.
  • Hoe je ‘on-demand’ toegang hebt tot je inspiratie & intuïtie.
  • Hoe je met behulp van een simpele ademhalingsoefening in een staat van flow kunt komen, waardoor je met energie en moeiteloosheid de dingen doet die jij wil doen.

Met dit stappenplan ging ik van onbewust bekwaam naar bewust bekwaam in het volgen van mijn hart. Het heeft een enorme impact gehad op hoe ik me voel en mijn leven leef. Het  mooiste is dat het effect direct waarneembaar is.

Wil je het ook ervaren? Klik hier voor een voorproefje! Deze gratis Mini-Meditatie ‘Shortcut to Happiness’ bestaat uit 3 van de 4 belangrijke stappen van het HeartMath-stappenplan.

Met stap 4 ga je ervaren hoe je jouw hart kunt inzetten als je innerlijke coach.

Zo heb je nooit meer iemand anders nodig om te weten wat je werkelijk wilt!

In mijn Masterclass Flow neem ik je mee door alle 4 de stappen en ga je ervaren hoe alles wat je zoekt aan antwoorden, kracht, vertrouwen, liefde en wijsheid in jezelf aanwezig is.

Wil je op de hoogte zijn van de data voor deze Masterclass?
Klik hier voor de nieuwsbrief!

“Na 6 jaar deze oefening te doen, staat mijn hart wagenwijd open. Ik transformeerde belemmerende overtuigingen (zoals:‘misschien denken ze dat ik zweverig ben;)) naar bekrachtigende gedachten. Ik ging zo van angst voor afwijzing met betrekking tot dit specifieke werk dat ik nu doe, naar enorme daadkracht, flow en creativiteit.”

Ben je ook nieuwsgierig naar deze vorm van empowerment waar je geen enkele Coach voor nodig hebt? Als je je mailadres achter laat, houd ik je op de hoogte van de data!

Stuur een e-mail bericht