Retreats

Heb je zin om te genieten van mooie natuur, lekker eten, fijne meditaties en ontspannende yogalessen? Te reflecteren en nieuwe inspiratie op te doen?  Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Een uurtje yoga of meditatie door de week biedt je niet hetzelfde als een retraite. Door nu wat langer de tijd te nemen voor jezelf, kun je echt tot diepgaandere rust komen. Rust waaruit geluk als vanzelf kan opborrelen. En dat is geen overbodige luxe, maar noodzakelijk voor balans en betekenis in je leven.

Soms is er volledige stilte, soms een verstilde sfeer. Je hoeft ook niet te socializen, maar er is altijd ruimte voor een goed gesprek. En je hoeft geen ervaring te hebben met yoga, meditatie of stilte.

Dit zeggen anderen:

Ik had van tevoren niet kunnen bedenken dat S*lence me zoveel zou brengen. Mijn wens was om weer wat meer rust te vinden en hierdoor dichter bij mezelf te komen. Tijdens de healing werd er een luikje bij mij geopend en kon ik weer zoveel voelen! Er waren tranen, maar ook heel veel blijdschap en dankbaarheid. Ook mijn creativiteit ging weer stromen, in de vorm van gedichtjes. Ernestine heeft een enorm liefdevolle, warme en fijne sfeer gecreëerd, waar ik het gevoel had helemaal mezelf te mogen zijn. Gecombineerd met de prachtige muziek van Annabel Laura, was dit een heel waardevol cadeau aan mezelf, waar ik met heel veel liefde aan terug denk.’ Denise

 

‘Het was voor mij de eerste keer en het is mij onwijs goed bevallen. De stilte was heerlijk en de omgeving was prachtig. Zo’n mooie ervaring en ik wil het zeker vaker gaan doen. Jullie uitstraling en energie vond ik prettig en ik vond het fijn dat alles oke was, wat ik ook ervaarde. Ook bedankt voor de tools! Ik ga ze zeker gebruiken.’ Melissa

 

‘Heerlijk om jezelf dit cadeau te doen. Het programma met yoga, meditatie en vrije tijd waarbij de instelling; ‘niets hoeft, alles mag’ was, sprak me meteen aan bij het reserveren. Na een drukke week met kind, werk, sociale dingen kwamen we aan op een prachtige locatie. De overgang naar totale rust was even wennen als je daar nooit een moment voor neemt. Dit is dan ook meteen een van de grootste inzichten die het weekend me heeft gegeven; neem af en toe wat afstand en een moment voor jezelf, ook al is dit 1 minuut en je zal zien wat voor rust dit geeft.'(Lisette)

 

Ik organiseer verschillende retraites, zodat je helemaal kunt ontspannen en
bij jezelf kunt komen, vanuit de veilige basis van een mooie locatie. Zonder telefoon, want je geeft ons je nummer voor het thuisfront, zodat je nu even uit kunt tunen. Je mag uit je regelmodus, wij zorgen voor alles.

Omringd door mensen met dezelfde behoefte, kun je nu echt even afstand nemen van de drukte en op adem komen.

We maken een mooi programma, maar je bent uiteraard helemaal vrij om te doen waar je zin in hebt tijdens deze retraites!

Zo zegt Anouk:
‘Ik heb meerdere begeleiders meegemaakt, maar jij doet het echt heel fijn. Ik voelde me helemaal vrij om te doen wat goed voelt, en dat is niet altijd zo bij dit soort weekenden. Door de stilte voelde ik me fijn, vervolgens onrustig, en daarna weer fijn. De healing die je gaf, gaf precies het juiste zetje, waardoor ik meer ruimte en rust in mezelf kon ervaren.’

Een retreat laat je op een krachtige manier opladen, door middel van ontspannende yoga, meditatie en natuur, want wie goed voor zichzelf zorgt, kan pas echt goed voor anderen zorgen. Dus gun jezelf deze Treat!

Wij leggen je graag in de watten!

De data wisselen, dus als je op de hoogte wil blijven, meld je even aan voor mijn nieuwsbrief!

‘Dit retreat was echt een supercadeau aan mezelf. Helene en Ernestine zijn zulke leuke en lieve hosts. Ze organiseren het met veel liefde en aandacht voor details: sfeer, muziek, gedichten, eten, locatie en het programma waarbij je veel vrijheid krijgt om je eigen goddelijke gang te gaan. Alleen zit het programma zo goed in elkaar dat je eigenlijk gewoon alles mee wilt doen. Helene geeft met veel passie yogales en Ernestine richt zich op meditatie, mindfulness, stiltewandelingen en healing. Het volle maanritueel was heel bijzonder om mee te maken. En hun voorstel om je mobiel uit te laten drie dagen lang was echt zooo fijn. Helemaal zen en vol nieuwe energie ben je na dit retreat, gun jezelf dit! Annemiek

 

MumTreat
Speciaal voor jonge moeders zijn er de MumTreats. Deze retreats (een-of meerdaagse) worden gemiddeld met een 9 beoordeeld! Nieuwsgierig?

Lees hier wat anderen zeggen!

“De MumTreat was echt een cadeautje!! Een mooi programma met yoga, meditatie, heerlijk eten en vrije tijd. Het weekend heeft me nieuwe, nuttige, fijne en positieve inzichten opgeleverd, mooie besefmomenten gegeven en bruikbare oefeningen opgeleverd om thuis mee verder te kunnen. Bedankt!” Liesje

“Ik heb het retreat weekend met Ernestine als heerlijk ervaren, rust in mijn lichaam en ruimte in het hoofd. Concreet: tijdens de autorit naar de locatie van het weekend heb ik het rijden als stressvol ervaren (hier heb ik vaker last van  in de auto), de terugreis heb ik nog nooit zo ontspannen in de auto gezeten. Dit was voor mij een eye opener omdat ik deze stress nog nooit had gerelateerd aan te weinig rust. Mooi inzicht dus.” Tessa.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte! Je bent welkom!

 

“De mooiste reizen zijn de reizen naar binnen. Vol magische momenten van inzicht en betekenis. Reis je mee?”