Aanbod

Groepsaanbod

For Inner Peace and Purpose

Rust, ruimte en reflectie. Nieuwe energie en meer bezieling. Ik faciliteer retreats, meditatie & Reiki cursussen. Om daarna weer van betekenis te zijn voor je omgeving.

Retreats

Tijd voor reflectie, nieuwe inspiratie en verbinding met jezelf.

Meditaties

Voor momenten van inzicht, ontspanning, compassie, vertrouwen en focus.

Reiki Cursus

Leer energie aan te vullen en door te geven. Verstevig de connectie met je ziel.

Retreats

For Inner Freedom and Flow

Ik organiseer retreats, zodat je veel dieper ontspant en oplaadt dan tijdens een wekelijkse yoga of meditatie. En iets (terug) kunt vinden, wat in het drukke dagelijks leven soms lastiger is: je zelf, je ziel, het licht, de stilte die altijd in je is.

Ervaar de Kracht van je Terugtrekken

Een uurtje yoga of meditatie door de week biedt je niet hetzelfde als een retreat. Door nu wat langer de tijd te nemen voor jezelf, kun je echt tot diepgaandere rust komen en de verbinding met jezelf behouden of terugvinden. Voor een betekenisvol, authentiek leven, in lijn met je zielsmissies.

Soms is er volledige stilte, soms een verstilde sfeer. Je hoeft ook niet te socializen, maar er is altijd ruimte voor een goed gesprek.

Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga, meditatie of stilte.

We maken een mooi programma, maar je bent uiteraard helemaal vrij om te doen waar je zin in hebt tijdens deze retreats.

Meditaties

For Inner Peace and Heartbased Living

Bouw momenten van rust in met mijn begeleide meditaties. Mijn on-en offline aanbod helpt je o.a. in het moment te blijven, (zelf)compassie te voelen, je (creatie)kracht aan te boren en je hart te volgen.

Rust en zelfcompassie in een paar minuten?

Return to Center met deze gratis mini-meditatie.

Deze is >7000x beluisterd!

Meditaties

For Inner Peace and Heartbased Living

Bouw momenten van rust in met mijn begeleide meditaties. Mijn on-en offline aanbod helpt je o.a. in het moment te blijven, (zelf)compassie te voelen, je (creatie)kracht aan te boren en je hart te volgen.

 In korte tijd meer rust en zelfcompassie?

Return to Center met deze gratis mini-meditatie.

Deze is >7000x beluisterd!

return to center

Terug naar jezelf in meditatie

Meditatie is mijn specialiteit.

Je kunt meditatie  zien als een techniek die je kan beoefenen om lichter te leven. Maar je kunt het ook zien als een bewuste staat van zíjn. Van kalme, open, liefdevolle aanwezigheid. Die je eigenlijk  op een dieper level altijd al bént. Soms ervaren we dat alleen even niet zo. En dan helpt meditatie als techniek ons om daar weer in te komen.

Onder meditatie versta ik vele vormen: simpelweg even stilzitten, mindfulness, visualisatie, hartmeditatie, energie-en ademwerk, bewust wandelen. Ik kies wat op dat moment past bij de groep of speciaal bij jou.

Blijf hier op de hoogte van mijn retreats en events, benader me voor jouw platform, evenement of bedrijf, of contact me voor een 1:1 Soul Space Sessie.

Reiki Cursus

Master Your Energy, Master Your Life.

Alles is energie. Voor persoonlijk leiderschap is het noodzakelijk om goed te kunnen voelen hoe het met je energie is en hoe je deze weer kunt aanboren. En voor wie wil: hoe je deze kunt doorgeven.

Leer Reiki Ontvangen en Geven

Reiki (de Japanse benaming voor universele levensenergie) is een simpele manier om deze levensenergie te sturen voor ontspanning, ondersteuning en genezing.

Iedereen kan het geven en ontvangen. Iemand die een Reiki opleiding heeft gevolgd is in staat deze energie bewust te ontvangen en door te geven. Door Reiki te geven, stimuleer je de zelfgenezende werking van het lichaam.

In een cursusdag train je je intuïtie, krijg je praktische tools om te oefenen met het ontvangen en geven van deze universele levensenergie en leer je hoe je een officiële behandeling kunt geven.

Na afloop ontvang je een certificaat.

Op de hoogte blijven van de cursusdata? Ja graag!

Reiki 1, 2, 3 of Master liever 1:1 doen met mij? Neem contact op!

Wat ze zeggen

Individueel aanbod

Soul Space om bezield te leven en leiden in al je rollen

In een 1:1 Soul Space Sessie voel je diepe rust,  vertrouwen en zie je wat je te doen staat op jouw pad naar een steeds lichter, betekenisvol leven.

Leef met hart, hoofd, lichaam én ziel voor flow, plezier en voldoening.

Soul Space Sessies  helpen je contact te maken met je hart en ziel. Je doorbreekt obstakels en voelt rust, richting en inspiratie. Hierdoor breng je nog meer van jouw unieke energie, wijsheid, licht en liefde in de wereld op de manier die bij jou past.

Proces:

  1. Intake: Je plant je persoonlijke intakecall hier of mailt me zoveel je wilt over jouw situatie, uitdagingen, verlangens en intentie. Dit zet je proces direct in gang.
  2. Inspiratie: in een live of online sessie maken we gebruik van meditatie, adem-en energiewerk. Voor rust en ruimte, transformatie, verwerken van emoties, en nieuwe energie.
  3. Integratie: we bespreken na wat je hebt gevoeld, ervaren en ingezien. Hierbij krijg je praktische tools die nu bij jouw situatie passen om licht(er) te leven.

Optioneel: ik geef je een boodschap van je ziel en/of spirituele begeleiders.

Je investering:
120,00 voor 1 a 1,5 uur op locatie.
95,00 voor 1 a 1,5 uur online.

Ook mogelijk voor jou of je kind: energy healing & reading op afstand, zonder  gesprek. Dan krijg je daarna een Love Letter: een verslag van wat jouw/zijn/haar systeem mij nu liet zien en tips speciaal voor jou/hem/haar.

Je investering: 95,00 per sessie.

Je kunt me altijd mailen om te overleggen wat we samen kunnen doen!

Gratis

Meer Rust en Zelfcompassie?

Return to Center met deze Mini-Meditatie.

Meer Geluk en Liefde?

Doe deze Happy Heart Meditatie!

Hoe ik werk

Mijn begeleiding is erop gericht jou de innerlijke wijsheid, liefde en kracht die al in je zitten, te laten ervaren. Ik creëer daar ruimte voor. Space holding is dan ook het beste woord voor mijn werk.

Mijn specialiteit is meditatiebegeleiding & energy work. Zodat er meer ruimte komt in je hoofd en je lichaam, je energie lekker stroomt en je kunt luisteren naar je hart, want dat wijst je altijd de weg.

Ik combineer Westerse psychologie met Oosterse invalshoeken, gebruik mijn intuitie én kennis van vele tools voor een holistische begeleiding. En dat leidt altijd tot een verhoging van de trilling van je energie, waardoor je je lichter en vrijer voelt.

Card-deck