Aanbod

Groepsaanbod

For Inner Peace and Purpose

Rust, ruimte en reflectie. Nieuwe energie en meer bezieling. Ik faciliteer retreats, meditatie & Reiki cursussen. Om daarna weer van betekenis te zijn voor je omgeving.

Retreat

Tijd voor reflectie, nieuwe inspiratie en verbinding met jezelf.

Meditaties

Voor momenten van inzicht, ontspanning, compassie, vertrouwen en focus.

Reiki Cursus

Leer energie aan te vullen en door te geven. Verstevig de connectie met je ziel.

Retreats

For Inner Freedom and Flow

Ik organiseer retreats, zodat je veel dieper ontspant en oplaadt dan tijdens een wekelijkse yoga of meditatie. En iets (terug) kunt vinden, wat in het drukke dagelijks leven soms lastiger is: je zelf, je ziel, het licht, de stilte die altijd in je is.

Ervaar de Kracht van je Terugtrekken

Een uurtje yoga of meditatie door de week biedt je niet hetzelfde als een retreat. Door nu wat langer de tijd te nemen voor jezelf, kun je echt tot diepgaandere rust komen en de verbinding met jezelf behouden of terugvinden. Voor een betekenisvol, authentiek leven, in lijn met je zielsmissies.

Soms is er volledige stilte, soms een verstilde sfeer. Je hoeft ook niet te socializen, maar er is altijd ruimte voor een goed gesprek.

Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga, meditatie of stilte.

We maken een mooi programma, maar je bent uiteraard helemaal vrij om te doen waar je zin in hebt tijdens deze retreats.

Meditaties

For Inner Peace and Heartbased Living

Bouw momenten van rust in met mijn begeleide meditaties. Mijn on-en offline aanbod helpt je o.a. in het moment te blijven, (zelf)compassie te voelen, je (creatie)kracht aan te boren en je hart te volgen.

Rust en zelfcompassie in een paar minuten?

Return to Center met deze gratis mini-meditatie.

Deze is >7000x beluisterd!

Meditaties

For Inner Peace and Heartbased Living

Bouw momenten van rust in met mijn begeleide meditaties. Mijn on-en offline aanbod helpt je o.a. in het moment te blijven, (zelf)compassie te voelen, je (creatie)kracht aan te boren en je hart te volgen.

 In korte tijd meer rust en zelfcompassie?

Return to Center met deze gratis mini-meditatie.

Deze is >7000x beluisterd!

return to center

Terug naar jezelf in meditatie

Meditatie is mijn specialiteit.

Je kunt meditatie  zien als een techniek die je kan beoefenen om lichter te leven. Maar je kunt het ook zien als een bewuste staat van zíjn. Van kalme, open, liefdevolle aanwezigheid. Die je eigenlijk  op een dieper level altijd al bént. Soms ervaren we dat alleen even niet zo. En dan helpt meditatie als techniek ons om daar weer in te komen.

Onder meditatie versta ik vele vormen: simpelweg even stilzitten, mindfulness, visualisatie, hartmeditatie, energie-en ademwerk, bewust wandelen. Ik kies wat op dat moment past bij de groep of speciaal bij jou.

Blijf hier op de hoogte van mijn retreats en events, benader me voor jouw platform, evenement of bedrijf, of contact me voor een 1:1 Soul Space Sessie.

Reiki Cursus

Master Your Energy, Master Your Life.

Alles is energie. Voor persoonlijk leiderschap is het noodzakelijk om goed te kunnen voelen hoe het met je energie is en hoe je deze weer kunt aanboren. En voor wie wil: hoe je deze kunt doorgeven.

Leer Reiki Ontvangen en Geven

Reiki (de Japanse benaming voor universele levensenergie) is een simpele manier om deze levensenergie te sturen voor ontspanning, ondersteuning en genezing.

Iedereen kan het geven en ontvangen. Iemand die een Reiki opleiding heeft gevolgd is in staat deze energie bewust te ontvangen en door te geven. Door Reiki te geven, stimuleer je de zelfgenezende werking van het lichaam.

In een cursusdag train je je intuïtie, krijg je praktische tools om te oefenen met het ontvangen en geven van deze universele levensenergie en leer je hoe je een officiële behandeling kunt geven.

Na afloop ontvang je een certificaat.

Op de hoogte blijven van de cursusdata? Ja graag!

Reiki 1, 2, 3 of Master liever 1:1 doen met mij? Neem contact op!

Lees ook wat Ilou vond van haar Reiki sessie tijdens een van mijn retreats:

Wat ze zeggen

Individueel aanbod

Soul Space om bezield te leven en leiden in al je rollen

In een 1:1 Soul Space Sessie verstevigen we de connectie tussen jouw mind, hart, ziel en lichaam. Zodat je je weg lichter vervolgt en je zielsmissies vervult.

Dit is momenteel mijn enige 1:1 optie voor degenen die er naar verlangen bezield te leven. Die de roep voelen om licht en liefde te voelen en verspreiden. In welke vorm en rol dan ook.

Leef met hart, hoofd, lichaam én ziel voor flow, plezier en voldoening.

Proces:

  1. Je plant je persoonlijke intakecall hier of mailt me zoveel je wilt over jouw situatie, uitdagingen, verlangens en intentie. Dit zet je proces direct in gang.
  2. Je ontvangt een Energy Treat op een moment naar keuze. Voor rust en ruimte, transformatie, verwerken van emoties, nieuwe energie en connectie met je ziel.
  3. Je ontvangt een Love Letter per mail. Ik stuur je een helder verslag van wat jouw systeem mij liet doen/voelen/zien. Ik geef je een boodschap van je ziel en/of spirituele begeleiders. Inclusief praktische tools om op een simpele manier licht te blijven leven.
  4. We hebben een laatste call/mailcontact, waarin je je ervaring en vragen kunt delen.

Door dit proces  bezie je je uitdagingen vanuit een hoger perspectief. En zie je welke kansen er nu voor jou liggen om nog meer van jouw unieke energie, wijsheid, licht en liefde in de wereld te brengen. Je doorbreekt obstakels en voelt richting en inspiratie.

Nu voor mijn ‘ik word 40 en trakteer-prijs‘ van 149,00 ipv 195,00.

Gratis

Meer Rust en Zelfcompassie?

Return to Center met deze Mini-Meditatie.

Meer Geluk en Liefde?

Doe deze Happy Heart Meditatie!

Hoe ik werk

Mijn begeleiding is erop gericht jou de innerlijke wijsheid, liefde en kracht die al in je zitten, te laten ervaren. Ik creëer daar ruimte voor. Space holding is dan ook het beste woord voor mijn werk.

Mijn specialiteit is meditatiebegeleiding & energy work. Zodat er meer ruimte komt in je hoofd en je lichaam, je energie lekker stroomt en je kunt luisteren naar je hart, want dat wijst je altijd de weg.

Ik combineer Westerse psychologie met Oosterse invalshoeken, gebruik mijn intuitie én kennis van vele tools voor een holistische begeleiding. En dat leidt altijd tot een verhoging van de trilling van je energie, waardoor je je lichter en vrijer voelt.