De Nieuwe Moeder, een boek-retreat om licht te leven

Hét boek voor de moeder van nu

Als moeder van nu wil je al je verschillende rollen met aandacht en liefde vervullen, en van betekenis zijn voor je omgeving. Maar dit kan ook voor onrust en onvrede zorgen: vooral als je te weinig ruimte neemt voor jezelf, of denkt dat je het niet goed genoeg doet.

Het hoeft niet beter. Het mag wel lichter.

Bekijk de eerste pagina’s van het boek De Nieuwe Moeder

Benieuwd naar het boek, maar liever eerst een voorproefje? Ontvang de eerste pagina’s van het boek gratis!

Wat brengt dit boek?

Dit boek geeft je inzicht in welke uitdagingen en kansen juist jíj als bewuste moeder hebt. Welke kracht er in je huist, én hoe je die kunt versterken, voor een bezield en betekenisvol leven. In een diepere verbinding met jezelf en je kinderen. Waardoor je meer rust, vrijheid, voldoening en flow voelt in de combinatie van je verschillende rollen.

Met De Nieuwe Moeder heb je een nieuwe vorm van een boek in handen: een boek-retreat biedt je een totaalbeleving met persoonlijke verhalen, een holistische visie op modern moederschap, en praktische oefeningen. Zoals (online) meditatie, yoga en reflectievragen. Hierdoor ervaar je dat je alles al in huis hebt om licht te leven. Daarnaast krijg je tips op het gebied van muziek, kristallen en essentiële oliën, zodat je, gewoon thuis, een retreat-ervaring op kan doen.

Bij dit boek krijg je cadeau:
* (Online) meditaties en yoga
* Een speciale bijlage met extra tips voor het dagelijks leven
* Een superleuke kortingscode van 10% op de webshop van the Spirit Junkies. Zo kun je je thuis-retreat compleet maken!
* En een mooi cadeau van De Nieuwe Yogaschool: een gratis online les met de code DNYSLIVESTREAM.

Ik wens je veel plezier, rust en inzicht tijdens jouw boek-retreat.

Maak contact. Soms is er volledige stilte, soms een verstilde sfeer. Je hoeft ook niet te socializen, maar er is altijd ruimte voor een goed gesprek.

Vind balans, ruimte en voldoening in je rol als moeder

Ben je een moeder die veel voelt en een diepe verbinding ervaart met haar gezin? En verlang je soms naar meer ruimte voor jezelf? Dan helpt dit boek je in verbinding met jezelf te blijven, je ruimte in te nemen en je hart te volgen in al je keuzes en rollen.

Ben je een moeder met veel ideeën, visies en plannen? En ervaar je soms te weinig rust en voldoening? Dan helpt dit boek je op ontspannen manier je purpose te ervaren in al je rollen, en die vanuit een flow te combineren.

Hi, ik ben Ernestine Numan

Samen een Mooiere Wereld Creëren?

Licht leven is mijn passie en het creëren van ruimte ervoor is mijn missie.

Ik geloof namelijk dat je alles al in je hebt om lichter te leven, maar dat we er simpelweg niet altijd genoeg ruimte voor maken.  Doen we dat wel, dan ervaar je dat de innerlijke rust, wijsheid, vrijheid,  liefde en betekenis die we nodig hebben om licht te leven, op ieder moment in onszelf te vinden zijn.

Benieuwd wat anderen van mijn werk vonden?

GET IN CONTACT

Op de hoogte blijven van het nieuwste aanbod? Schrijf je hier in voor m’n nieuwsbrief!

Even sparren of we iets voor elkaar kunnen zijn? Vind hier je gratis bel-moment.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld